Alaçam MYO Öğrencileri Ceynak Lojistik Samsun Şube Müdürü Ali SEVEN İle Buluştu

Yazar: alacammyo | Tarih: 22 Mart 2022

Ceynak Lojistik Samsun Şube Müdürü Ali SEVEN Alaçam Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile buluştu. Sayın Seven, özellikle lojistik sektörü ile ilgili güncel bilgileri ve bununla birlikte sektörün yeni mezun olacak öğrencilerden beklentilerinin neler olduğu konuları ile ilgili genel bilgileri katılımcılara aktardı. Ayrıca lojistik sektörünün pandemi döneminde öneminin anlaşıldığının altını çizerek sektörün gelecek dönemde daha da fazla önem kazanacağını belirtti.

Öğrencilere bir yabancı dil bilmeleri gerektiğini, sektörün zor ama zevkli ve vefalı bir sektör olduğunu anlatan Seven, ilerleyen tarihlerde Alaçam Meslek Yüksekokulu öğrencileri için CEYNAK Lojistik’in staj ve mesleki saha uygulamaları konusunda destek vereceklerini de sözlerine ekledi.