Üniversitemizin 2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı ile İlgili Senato Kararları

Yazar: alacammyo | Tarih: 23 Şubat 2023

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığımızın 17.02.2023 tarih ve 12552 sayılı yazısı doğrultusunda 2022-2023 Bahar Dönemi eğitim-öğretim ile ilgili Üniversitemiz Senatosunun kararlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Alınan kararlar sonucunda ertelenen bütünleme sınavlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Öğrencilerimiz sınavlara classroom üzerinden katılım sağlayacaklardır. Classroom ile ilgili detaylı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.

NOT: 6 Şubat tarihinde yapılan sınavlara katılım sağlayan öğrencilerimiz arzu ettikleri takdirde yeniden o tarihteki bütünleme sınavlarına katılım sağlayabileceklerdir. Yeniden katılım sağlamak isteyen öğrencilerimizin dersin öğretim elemanı ile irtibata geçmesi rica olunur.