PTT Çalışanları Dayanışma Derneğı Alaçam MYO'da Öğrencilerle Buluştu

Yazar: | Tarih: 7 Mart 2018

Genel Merkezi Samsun da olan ancak Türkiye'nin birçok ilinde Şubesi olan PTT Çalışanları Dayanışma Derneği'nin Genel Başkanı Onur Karagöl ve Dernek Üyeleri Kenan Karalı ve Hüseyin Minuz Posta Hizmetleri ve Lojistik Programı öğrencileri ile bilgi alışverişinde bulundular. Dernek Başkanı Onur KARAGÖL öğrencilere PTT'yi Postacılık mesleğini ve istihdam şekillerini anlattı. Öğrencilerden gelen soruların cevapladıktan sonra meslek hayatında başından geçen ilginç örnekleri de öğrencilerle paylaştı. İlerleyen dönemlerde tekrar okulu ziyaret edeceklerini belirten KARAGÖL postacı adaylarıyla iletişim halinde olmak istediğini ve her zaman derneklerinin kapısının Alaçam MYO öğrencilerine açık olduğunu ifade etti.