Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Alaçam Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

Yazar: senol.dogan | Tarih: 30 Nisan 2019

Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi bölümü öğretmenleri ve öğrencileri Alaçam MYO'yu tanımak amaçlı ziyaret etti. Lise'nin öğretmenleri ve öğrencileri özellikle Meslek Yüksekokulu bünyesinde Büro Hizmetleri ve Sekreterlik bölümü altında bulunan Çağrı Merkezi Hizmetleri programını tanımak amaçlı okulu ziyaret etti. Program öğretim elemanları hem programlarını tanıttılar hem başarı, hedef, meslek seçiminin önemi ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Sınavın da yaklaştığı bugünlerde bu tarz etkinliklerin tercih yapacak olan öğrenciler içinde oldukça faydalı olduğu kanaatine varıldı.