Alaçam MYO Yeni Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimini Gerçekleştirdi

Yazar: senol.dogan | Tarih: 25 Eylül 2018

Bu yıl Alaçam MYO'ya yeni kayıt yaptıran 1. ve 2. öğretim 1. sınıf öğrencilerine bugün 3 oturum oryantasyon için etkinlik düzenlendi. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek öğrencilerle tanışarak istek ve taleplerinin neler olduğu konusunda öğrencilerin fikirlerini aldı. Ayrıca Alaçam MYO ve bu yıl geçilen 3+1 uygulaması hakkında bilgi verdi.

Daha sonra başta Yüksekokul müdür yardımcıları olmak üzere öğretim elemanları öğrencilere akademik sistem hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Ders müfredatlarından, transkripte, akademik takvimden bağıl sisteme, ders kaydından sınavlar ve ders programlarına, yönetmeliklerden staja kadar öğrencilerin merak ettikleri tüm konular hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Ayrıca Öğrenci konseyinden görevli bir öğrenci tarafından öğrenci konseyinin ne olduğu neler yaptığı hakkında bilgi verildi.