Öğrenci Butiği okulumuzda

OMÜ Öğrenci Butiği gezici çalışmalar kapsamında okulumuzda stant açtı. Uygulama kapsamında öğrenciler seçtikleri 4 kıyafeti bedelsiz olarak aldı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından kurulan “Öğrenci Butiği” Kurupelit Kampüsü’ndeki çalışmalarının yanı sıra kampüs dışındaki birimleri de ziyaret ediyor. Bu kapsamda Alaçam Meslek Yüksekokulu’nda tüm gün boyu hizmet veren butik öğrencilerin ilgisiyle karşılaştı. Butikte yer alan etiketli kıyafetler arasından seçim yapan öğrencilere öğrenci kimliklerini ibraz etmeleri karşılığında beğendikleri kıyafetler bedelsiz olarak teslim edildi. Alaçam MYO Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek de butiği ziyaret ederek bilgi aldı.