Alaçam MYO’nun Yeni Müdürü Öğrencilerle Buluştu

Alaçam Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Demiryürek, kapısının onlara her zaman açık olduğunu söyledi

Alaçam Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Okul yemekhanesinde yenilen yemekte okulun akademik kadrosunun yanı sıra okul başkanı ve sınıf temsilcileri de hazır bulundu. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, öğrencilerin taleplerini dinledi ve okulda sosyal faaliyetlerin en kısa sürede artırılacağının müjdesini verdi. Öğrencilerin kendisine her zaman ulaşabileceğini belirten Demiryürek, öğrencilerin çalışma hayatlarına hazırlanmasına yönelik sektörel buluşma etkinliklerinin en kısa sürede başlayacağını belirtti.