Alaçam MYO’da Veda ve Teşekkür

Alaçam Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, Yardımcı Doçent olarak atanan öğretim görevlileri Azime Telli ve Murat Burucuoğlu’na teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.

Alaçam Meslek Yüksekokulu’nda veda ve teşekkür. Alaçam MYO Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, Yardımcı Doçent olarak atanan öğretim görevlileri Dr. Azime Telli ve Dr. Murat Burucuoğlu için veda yemeği organize etti. Okul öğretim görevlilerinin de katıldığı yemek sonrasında Demiryürek, başarılı çalışmaları için Telli ve Burucuoğlu’na, plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Başarılar diledi
Alaçam Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, gösterdikleri özverili çalışma performansı için teşekkür ederek, “Arkadaşlarımız gerek idari gerekse akademik görevlilerini başarıyla yaptılar. Akademik kariyerlerinde önemli bir başarı sağlamalarından gurur duyuyoruz. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. İnanıyorum ki yeni görev yerlerinde de aynı özveriyle, bilimsel ilkelere bağlı olarak çalışmalarına devam edeceklerdir” dedi.