Alaçam MYO’da Lojistik Günleri Etkinliği

Alaçam Meslek Yüksek Okulu Lojistik Programı tarafından düzenlenen Lojistik Günleri Mesleki Gelişim etkinliğinin ilki Aras Kargo Samsun Bölge Müdürü Yaşar Kömüşdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Gelişmekte olan lojistik sektörünün yetişmiş ara eleman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen Alaçam MYO, öğrenciler ile sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Lojistik Programı tarafından düzenlenen “Lojistik Günleri Mesleki Gelişim” etkinliğinin ilki öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Alaçam MYO Okul Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğin ilk konuğu Aras Kargo Samsun Bölge Müdürü Yaşar Kömüşdoğan oldu.

Aras Kargo Samsun Bölge Müdürü Yaşar Kömüşdoğan, Lojistik programı öğrencilerine lojistik sektörünün gelişimini anlattı. Kömüşdoğan, lojistik sektörünün büyümeye devam ettiğinin altını çizerek Türkiye’nin bu alanda öne çıkan ülkeler arasına gireceğini söyledi. Kömüşdoğan, sektörün kariyer politikalarını da anlatarak öğrencilerden kendilerini geliştirmelerini istedi. Kömüşdoğan, işe alımlarda Alaçam MYO mezunlarına öncelik tanıyacaklarını da sözlerine ekledi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin düzenli hale getirileceğini söyleyen okul müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, sektörün önde gelen kurumları ile okul yönetimi olarak protokol imzalamak üzere görüşmelere başladıklarının müjdesini verdi.